Кодът за София вчера беше оранжев за силен вятър. Както Sofia24.bg

...
Кодът за София вчера беше оранжев за силен вятър. Както Sofia24.bg
Коментари Харесай

Говори директорът на училището, което остана без изолация заради силния вятър

Кодът за София през вчерашния ден беше оранжев за силен вятър. Както Sofia24.bg ви заяви с изключение на паднали дървета, клони, билбордове и ламарини, стихията повали и изолацията на столично учебно заведение. 

" Вчера сутринта се чу страшен тътен и установихме, че е паднала изолацията на две от стените на учебното заведение. Веднага по-късно ограничих излизането на децата в двора. Със заповед излизането им беше регламентирано през страничния вход, след привършване на образователните занятия “, изясни пред bTV Лиляна Кирякова, шеф на образователното заведение.

Учебният ден през вчерашния ден е минал обикновено. Вътре в постройката на училището няма вреди, по тази причина децата ще са на учебно заведение и през днешния ден. Ограничен е обаче достъпа им в тази част двора, където е паднала изолацията.

" Свързала съм се със застрахователите. Вчера те пристигнаха да огледат щетите. Сега следва възобновяване на изолацията – надяваме се това да стане във допустимо най-кратки периоди “, добави още директорката.

Ремонт на учебното заведение юридически през 2012 година по общинска стратегия. Изолацията е сложена по всички правила, само че вятърът е бил твърде мощен.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР